2020 Özel Yetenek 2.Yerleştirme Sonuçları

Değerli Adaylar,

2020 Özel Yetenek Sınavlarımıza ait Asil Kayıtlanmaları sonucunda, programlarımızda boş kontenjanlar kalmıştır.

Boş kalan Kontenjanlar, 2020 Özel Yetenek Sınav kılavuzumuzun (s.6) Önemli Bilgiler 10.madde (b) bendi içinde belirtildiği şekilde tamamlanmış ve 2.Yerleştirme Sonuçları aşağıdaki linkler aracılığı ile ilan edilmiştir.

Kayıtlanma hakkı kazanan adaylarımızın kayıt işlemleri için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir.

Güncel duyuru için Tıklayınız

Kayıt hakkı kazanan adaylarımızın ilgili duyuruyu incelemeleri ve ilan edilen takvime uygun olarak kayıtlanmalarını gerçekleştirmeleri önemle duyurulur.

Kayıtlanmalara ilişkin sorularınız için lütfen Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı resmi internet sitesini inceleyiniz. Resmi internet sitesi için Tıklayınız.

2.YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği - Birinci Öğretim Programı sonuçları için Tıklayınız

Spor Yöneticiliği Birinci Öğretim - Programı sonuçları için Tıklayınız

Antrenörlük Eğitimi - Birinci Öğretim Programları sonuçları için Tıklayınız