Çerez Örnek
canlı destek

2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı

"YükseköÄŸretim Kurumları Arasında ÖÄŸrenci ve ÖÄŸretim Üyesi DeÄŸiÅŸim Programına İliÅŸkin Yönetmelik" ve YükseköÄŸretim Kurulu BaÅŸkanlığı Yürütme Kurulu'nun 06.02.2019 tarihli kararı gereÄŸince, Farabi DeÄŸiÅŸim Programı Kapsamında Üniversitemiz ile protokolü olan YükseköÄŸretim Kurumlarında öÄŸrenim görmek üzere gidecek Üniversitemiz öÄŸrencilerinin baÅŸvuruları Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul/Enstitü Farabi Programından sorumlu bölüm koordinatörleri tarafından 01-15 Mart 2019 tarihleri arasında alınacak olup; baÅŸvuru ÅŸartları, baÅŸvuru ve süreç takvimi, baÅŸvuruların deÄŸerlendirilmesi, giden ve gelen öÄŸrenci baÅŸvuru belgeleri ve iÅŸlemleri ile sürece dair diÄŸer tüm hususlara iliÅŸkin "2019- 2020 Akademik Yılı Farabi DeÄŸiÅŸim Programı Giden ÖÄŸrenci İlanı" ve "2019-2020 Akademik Yılı Farabi DeÄŸiÅŸim Programı Gelen ÖÄŸrenci İlanı" baÅŸlıklı ilanlarımız Farabi DeÄŸiÅŸim Programı (www.farabi.ege.edu.tr) ve Üniversitemiz (www.ege.edu.tr) web sayfalarında yayınlanmaktadır.

İlgili öÄŸrencilerimize duyurulur.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ