2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı

"Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programına İlişkin Yönetmelik" ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Yürütme Kurulu'nun 06.02.2019 tarihli kararı gereğince, Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemiz ile protokolü olan Yükseköğretim Kurumlarında öğrenim görmek üzere gidecek Üniversitemiz öğrencilerinin başvuruları Üniversitemiz Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokul/Enstitü Farabi Programından sorumlu bölüm koordinatörleri tarafından 01-15 Mart 2019 tarihleri arasında alınacak olup; başvuru şartları, başvuru ve süreç takvimi, başvuruların değerlendirilmesi, giden ve gelen öğrenci başvuru belgeleri ve işlemleri ile sürece dair diğer tüm hususlara ilişkin "2019- 2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci İlanı" ve "2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Gelen Öğrenci İlanı" başlıklı ilanlarımız Farabi Değişim Programı (www.farabi.ege.edu.tr) ve Üniversitemiz (www.ege.edu.tr) web sayfalarında yayınlanmaktadır.

İlgili öğrencilerimize duyurulur.