2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ EĞİTİMİ DUYURUSU

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı

“YAZ EĞİTİMİ”

EGE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ  YAZ EĞİTİMİ DERSİ İÇİN ORGANİZE EDİLECEK KAMP EYLÜL AYI İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR. AŞAĞIDA BELİRTİLEN TERCİH DURUMLARINIZIN 31.07.2023 TARİHİNE KADAR WHATSAPP ÜZERİNDEN 544 415 38 73 NUMARAYA AD SOYAD OKUL NO VE TERCİHİNİZİ YAZARAK YOLLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

TERCİH DURUMUNUZA GÖRE KAMP TARİHİ 01.08.2023 TARİHİNDE İLAN EDİLECEKTİR.

TERCİH

• Marmaris Hisarönünde 4 gece 5 gün eğitim ( 3 öğün yemek, konaklama (bungalow), windsurf, katamaran, kano,sup, yoga, trekking eğitimi 5600 Tl+ ulaşım)

TERCİH

•  Alaçatı veya urla eğitim merkezinde 4 gece 5 gün eğitim ( 3 öğün yemek, konaklama (çadır öğrenciler getirecek), windsurf, katamaran, kano, sup, yoga, trekking eğitimi vb. 6500 TL +KDV + ulaşım))

3 TERCİH

•  Temel Yelken eğitimi (inciraltı)- Hit sailing belgeli olan eğitim kişi başı 1500 TL , Yy-1sertifikalı eğitim belgesi istenirse 3500 TL ,( A. TEMEL YELKEN EĞİTİM: Tekneyi Seyre Hazırlamak, denizcilik terimleri ,temel Seviye Telsiz Kullanımı, denizlik bağları, temel seviye navigasyon, rüzgarın tanıtılması, yelken syri ve çeşitleri, deniz trafiği, dümen tutma teknikleri, yelken seyrinde manevra,Denizclik Bağları,Temel Seviye Navigasyon)

.

NOT: 1.VE 2. TERCİHİLERİN SEÇİMİNE GÖRE AZ OLAN TESİS SEÇENEĞİ İPTAL EDİLECEKTİR(HER İKİ TESİSDEN BİRİ ORGANİZE EDİLECEKTİR.)

3.TERCİH İSE EN AZ 5 ÖĞRENCİNİN SEÇMESİ YETERLİ OLACAKTIR.