2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EK SINAV TARİHLERİ

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ SONUNDA AZAMİ SÜRELERİ (7 yılı) DOLAN SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK EK SINAV TARİHLERİ

7 Yılı Dolmuş Son Sınıf Öğrencilerinin Ek Sınavlara Son Başvuru Tarihleri

30 Aralık 2022 23 Ocak 2023 tarihleri arasında

Azami süresi dolmuş son sınıf öğrencileri kimlik.ege.edu.tr üzerinden “ek sınav” menüsünden başvuru yapacaklardır.

7 Yılı Dolmuş Son Sınıf Öğrencilerinin 1. Ek Sınav Tarihleri

30 Ocak -03 Şubat 2023

(Sınavlara hak kazanan öğrenciler 1. Ek sınavlardan başarısız olmaları durumunda 2. Ek sınavlara gireceklerdir.)

7 Yılı Dolmuş Son Sınıf Öğrencilerinin 2. Ek Sınav Tarihleri

06-10 Şubat 2023

Önemli notlar:

1. Başvuruda bulunacak Son sınıf öğrencileri sorumlu olduğu tüm derslerden sınavlara girebileceklerdir.
  2. Sınava başvuruda bulunacak azami süresi dolan son sınıf öğrencilerinin ek sınavlar sonucunda ders sayısı 6 ve üzerinde ise kaydı silinir.
  3. Azami süresi dolan ara sınıfların kaydı ise mevzuat gereği silinecektir.

2015 ve öncesi kayıtlı öğrencilerin konuyla ilgili detaylı bilgiler için fakültemiz öğrenci işleri bürosu ile iletişime geçerek bilgi alabilirler…