2022 Özel Yetenek Sınavı Aday Kontrol Listesi Hakkında

Değerli Adaylar

2022 Özel Yetenek Sınavlarındaki bilgilerinizin kontrolünün, sizler tarafından da gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, ön kayıt sistemine giriş yaparak, Başvuru Formunuzu indirmeniz ve bilgilerinizi tekrar gözden geçirmeniz önerilir.

Bu kapsamda aşağıda yer alan bilgilerinizde herhangi bir hata olduğunu düşünüyorsanız, Fakülte dekanlığımıza yazılı olarak başvurunuzu 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 14:00’a kadar yapınız.

İlgili gün ve saatten sonra gerçekleştirilecek itirazlar, değerlendirmeye alınmayacaktır.

ÖSYM BİLGİLERİ (İlgili bilgiler, ÖSYM Sisteminden otomatik olarak aktarılmaktadır)

OBP  PUANI, TYT HAM PUAN, BİR ÖNCEKİ YIL YERLEŞME DURUMU

SINAV SONUÇLARI

GİRİLEN BRANŞ SINAVLARINA AİT ELDE EDİLEN DERECE/PUAN KARŞILIKLARI

SPORCU GEÇMİŞ PUANLARI (Antrenörlük Eğitimi Bölümü sınav parkur baraj puanının (20 puan) altında kalan adayların, sporcu geçmişlerine ait değerlendirme yapılmamıştır.)